Le če razumemo težave sočloveka, mu lahko pomagamo.

Zakaj

Zdrav človek ima mnogo želja, bolan pa le eno - zdravje.

Fokus naše kardiološke ambulante je individualen odnos na področju kardiologije, ohranjanje zdravja srca in žilja, ter zdravljenje srčno-žilnih bolezni. Temelj vsake preventive je zdrav način življenja. Vsi se staramo in z leti pridejo tudi določene bolezni. Želimo vam pomagati upočasniti staranje, se dolgo počutiti vitalne in ohraniti kvaliteto življenja dolgo v starost. Zavezani smo k nenehnem izobraževanju, za svoje delo smo certificirani, spremljamo vse novosti ter uporabljamo vse to znanje za izboljšanje naših storitev, vašega zdravja in dobrega počutja. Znamo prisluhniti. Za vsakega posameznika pa se trudimo poiskati optimalno rešitev.

Dr. SILVIA SAMARIN, dr. med.

Zdravnica s srcem in občutkom za estetiko

  • specialistka kardiologije in vaskularne medicine
  • specialistka interne medicine
  • zdravnica estetske medicine
  • doktorica znanosti

»Sem dr. Silvia Samarin, zdravnica s srcem in občutkom za estetiko. Moja osnovna specialnost in še vedno prva ljubezen je kardiologija. Prisrčno vabljeni v mojo zasebno ambulanto, katero uspešno vodim že leta 2007.«

Dr. Silvia Samarin je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Zagrebu leta 1996. Med leti 1997-1999 je delala na Internem oddelku SB Novo mesto in SB Brežice. Med leti 1999-2007 je bila zaposlena na Univerzitetni kliničnem centru v Ljubljani, na Kliničnem oddelku za kirurgijo srca in ožilja in Kliničnem oddelku za kardiologijo, kjer je zaključila specializacijo sprva iz Interne medicine in kasneje iz še iz Kardiologije in vaskularne medicine. Leta 2005 je doktorirala z zagovorom doktorske naloge »Variabilnost elektrokardiograma po presaditvi srca«. Od leta 2007 vodi svojo zasebno ambulanto.

Dr. Silvia Samarin je opravila številna izobraževanja v tujini in sicer na: Uni-Klinik Mainz, Uni-Klinik Muenchen, Nemčija, Imperial College London, UK; Herzzentrum Universitätsklinik Dresden, Nemčija, Hammersmith Hospital London, UK; Salzburg Cornell Cardiology, Austria; Echocardiography Lab, AKH -Vienna University Hospital, Avstria; Amsterdam Medical Center, Nizozemska in številni drugi.

Redno se udeležuje domačih in tujih strokovnih kongresov in izobraževanj. Je tudi avtorica številnih strokovnih člankov.

POVEZAVE

LinkedIn: www.linkedin.com/in/silviasamarin

Researchgate: www.researchgate.net/profile/Silvia_Samarin

Naš tim sestavljajo

Strokovnjaki

Dr. Silvia Samarin, dr.med.
specialist interne medicine, specialist kardiologije in vaslukarne medicine, zdravnik estetske medicine